dilluns, 28 d’agost de 2017

Crims duplicats

Continuo amb la sèrie Bergman. El segon llibre continua, a nivell de personatges, on ho deixa el primer si bé la història de la trama principal que se'ns presenta és una altra.

Uns assassinats ocorreguts a Estocolm fa deu anys s'estan repetint, amb el petit afegit que l'assassí està a la presó des d'aleshores, condemnat per aquells crims. L'equip protagonista de la primera entrega, es troba amb un nou cas per resoldre i ho fa de la mateixa manera que en la història anterior; amb girs, amb trames subjacents que també aconsegueixen atrapar-te i que les segueixis amb molt d'interès. Aquesta història m'ha agradat encara més que la primera, m'ha mantingut molt pendent. Tant, que no esperaré més a llegir-me la tercera novel·la, no fos cas que oblidés algun detall.

Afortunadament, tinc diverses entregues d'aquesta sèrie per seguir, així que em sembla que encaro la tornada a la rutina amb un entreteniment assegurat. Si més no, per a les estones d'autobús i l'abans d'anar a dormir. Qui no es conforma és perquè no vol.

2 comentaris: